Caulfield Glasshouse Bistro – VIC

Home > Projects > Caulfield Glasshouse Bistro – VIC
Home > News > Caulfield Glasshouse Bistro – VIC

a_space were asked to design a large, contained playtower in a courtyard, to be accessed from the adjacent bistro of this family-friendly entertainment venue.

One of our lead designers was involved in the project, working in liaison with the customer’s builder. In-depth problem solving was needed to create the transition zone from the bistro to the playtower.

An impressive playtower featuring a maze-type layout that encourages kids to explore. The new play area resulted in an uplift of visitation to the venue by families and a significant uplift in food and beverage revenue!

Gallery
Play
How can we help you?
Whether you have a project in mind or need some guidance on our products we are here to help you get to where you want to be. Just tell us your requirements and we will get back to you ASAP!
Our work speaks for itself
Don't take our word for it, let our clients do the talking...

We are so thrilled that a_space did our school playground. Blackheath School P&C raised enough money to put in play equipment and a_space were really thoughtful and sensitive to our budget. The design, landscaping, project management and installation team were completely professional and approachable through every stage of the process. The children at Blackheath Public School are absolutely thrilled with their new equipment – the teachers can’t keep them off it.

Jody Lee

“This project was excellent, ran smoothly, was well coordinated and completed ahead of schedule. A new rubber surface, some new equipment and shade installation has given this playground a great face lift and an extended life”

Paul Hofman, Liverpool City Council NSW
Approved by
mav procurement local-buy supplier-2020

a_space