a_space hosts student development program

Home > a_space hosts student development program
Home > News > a_space hosts student development program
POSTED ON: Thursday, 25 Aug 2016

a_space recently hosted a group of students for a week-long program as part of a collaboration between the Knox Innovation, Opportunity and Sustainability Centre (KIOSC) and Rowville Secondary School.

KIOSC emphasizes practical learning experiences through a range of programs that provide a window into the world of employment, linking a broad range of pathways in science, maths, technology, social sciences and humanities to integrated hands-on curriculum.

The students were presented with the challenge of creating two potential outdoor gym designs for their school. With their ‘design consultant’ hats on, the group worked through each part of the process including research, site visits and concept sketches through to visualisations and costing.

On Monday 15th August, the students presented their project to Rowville Secondary school, KIOSC and a_space. Our team thoroughly enjoyed hosting the students and aiding in their development.

How can we help you?
Whether you have a project in mind or need some guidance on our products we are here to help you get to where you want to be. Just tell us your requirements and we will get back to you ASAP!
Our work speaks for itself
Don't take our word for it, let our clients do the talking...

We are so thrilled that a_space did our school playground. Blackheath School P&C raised enough money to put in play equipment and a_space were really thoughtful and sensitive to our budget. The design, landscaping, project management and installation team were completely professional and approachable through every stage of the process. The children at Blackheath Public School are absolutely thrilled with their new equipment – the teachers can’t keep them off it.

Jody Lee

“This project was excellent, ran smoothly, was well coordinated and completed ahead of schedule. A new rubber surface, some new equipment and shade installation has given this playground a great face lift and an extended life”

Paul Hofman, Liverpool City Council NSW

a_space